ТІЛЬКИ ОПТ

Телефон

Дута мода!

Дута мода! З настанням зими перед нами постає питання, яке взуття обрати – теплу, зручну чи ультрамодну? А чому б не придбати взуття, яке поєднує в собі відразу всі ці якості?

Прекрасне рішення - теплі дуті зимові чоботи, які в народі називають дутики. Ось уже кілька років дутики користуються постійним попитом, який обумовлений їхньою практичністю та привабливим зовнішнім виглядом. Вони відмінно захищають ноги від холоду і не затримують вологу, що допомагає уникнути простудних захворювань. Їх головний секрет полягає в «роздутому» об'єм, який чудово зберігає тепло, захищає ноги від снігу і при цьому пропускає повітря. Зазвичай дутики виконуються з якісних синтетичних матеріалів, причому їх верх може бути виконаний з текстилю.

Навіть не варто шукати в магазині дутики з натуральної шкіри, адже таких просто не буває і на це є безліч причин. Шкіра абсолютно непридатний для дутих чобіт матеріал, адже вона досить важка та жорстка. А синтетичні матеріали дозволяють зробити чоботи-дутики легкими та зручними для активного відпочинку та прогулянок. Ці матеріали мають водовідштовхувальні властивості і легко витримують сльоту і мокрий сніг, але для прогулянок по калюжах вони не призначені.

В якості утеплювача дутиків використовуються теплоізолюючі матеріали, наприклад, натуральне або штучне хутро. При цьому багато сучасних штучних матеріалів перевершують тепло зберігають характеристики овечого і кролячого хутра. Таке взуття здатне витримувати морози до -30 градусів. Доглядати за дутиками дуже просто – достатньо протирати їх ганчірочкою. Різнокольорові веселі дутики з'явилися у гардеробах багатьох світових зірок та простих модниць. Ці чоботи тепер все частіше називають найжиттєрадіснішим взуттям у світі.